Vores eksperter

Vi arbejder riiigtig tæt sammen med en masse eksperter, så vores lækre madvarer er det bedste for små maver, og så vi er sikre på, at du har alle de oplysninger, du har brug for, til dit barns sjove madeventyr.

Website Images Dec Experts 01
Claire award avatar

claire baseley

Claire Baseley, spædbørnsernæringsekspert, sørger for, at alle vores lækre opskrifter er rigtige for små maver, og hun hjælper forældre og plejere med alle deres spørgsmål om fravænning.

Helen C author avatar

helen coulthard

Dr. Helen Coulthard er udviklingspsykolog. Helen har forsket meget i børns spiseadfærd og har undersøgt, hvordan sanseleg kan hjælpe med at forebygge spisevanskeligheder. Med al sin fantastiske viden er Helen kommet med masser af idéer til, hvordan du kan hjælpe med at udvikle positive relationer til sunde fødevarer, herunder sjove + engagerende sanselege + aktiviteter.

Sally

sally luckraft

Sally Luckraft er en af vores egne fødevareudviklere og mor til to børn. Hun kreerer Ella's lækre nye retter og bruger masser af tid i køkkenet på at afprøve nye opskrifter, som små maver kan nyde.

Jax

jax dale

Jax Dale er vores sensoriske videnskabsmand hos Ella's og sikrer, at vores fødevarer er helt rigtige for de små ved at bruge alle fem sanser! Jax sørger for, at al vores lækre mad hos Ella's er sikker for små maver og af den bedste kvalitet.

Discover More
Incredi bellies CTA image 2021 06 07 092039 sydc

Hver mundfuld hjælper

Med hver eneste lækre mundfuld fra Ella's Kitchen hjælper dit lille barn os med at hjælpe andre og beskytte vores verden til fremtidige generationer.

Fruit

hurtige + lette opskrifter!

Vi har kreeret over 100 hurtige + nemme opskrifter til dig + dit lille barn, som du kan lave derhjemme! Fra de allerførste smagsprøver og hele vejen til det store bord er der noget lækkert, som hele familien kan nyde!