sally luckraft

Seniorchef for udvikling af nye produkter /Kreerer lækre nye retter

Sally body

hvad laver du i Ella's Kitchen?

Jeg arbejder sammen med Ella's venner-teamet (marketing) om sortimenteti babyfingermad og snacks til småbørn. Det omfatter at komme med idéer til nye produkter, udvikle opskrifter og finde spændende nye ingredienser. Jeg arbejder virkelig hårdt for at sikre, at alle de opskrifter, jeg udvikler, opfylder Ella's meget strenge ernæringsmæssige retningslinjer, så de er de bedste + supersikre for små maver.

Jeg sørger også for, at produkternes konsistens er helt rigtigt for små børn og arbejder meget tæt sammen med Ella's Making Stuff Safe (teknisk team), som sørger for, at vores snacks + fingermad er superblødt for små børn, der ikke har udviklet tænder, eller mere sprøde og seje for småbørn at udforske.

lidt om din baggrund, hvad gør dig til den bedste person til jobbet?

Jeg er uddannet husholdningsøkonom med en BA i husholdningsøkonomi.

Jeg har arbejdet i Ella's Kitchen i over 13 år og har erfaring med at arbejde på tværs af Ella's produktsortiment. Jeg udviklede Ella's allerførste sortiment af babymåltider og udviklede produkter til lanceringen af Ella's første fingermad.

Før jeg arbejdede hos Ella's, oprettede jeg mit eget firma, der udviklede produkter til små børn. Jeg er mor til 2 børn, som begge er voksne nu, men jeg har selv erfaring med afvænningsprocessen.

hvad gør dig stolt af at arbejde i Ella's Kitchen + hvordan hjælper dit job små børn med at lære at elske mad?

Jeg elsker at tænke på spændende ingredienser, smage og konsistenser, som er lige til at udforske for en række forskellige aldersgrupper. Der er intet mere givende end at se alle de dejlige billeder og beskeder, der sendes ind eller deles på de sociale medier fra forældre + plejere med små børn, der nyder de produkter, jeg har udviklet!

mine 3 bedste tips til forældre + plejere af små børn

1

Småbørn elsker at blive inddraget. Fortæl dem, hvad det er du laver til dem at spise, vis dem ingredienserne i det og fortæl dem, hvor de kommer fra. Min datter elskede at bære robuste ting over til bordet, hun var klar til at spise, og endnu mere at stå ved vasken og vaske op bagefter.

2

Hvis der er problemer med kræsne spisere (det var begge mine børn!), skal du ikke have dårlig samvittighed over at give dit barn noget, som det virkelig kan lide, og som du ved, det vil spise.

En god idé er at give dem noget, som de ikke er så begejstrede for, ved siden af, som de kan tage op og udforske med alle deres sanser. De spiser det måske ikke de første par gange, men når de først er blevet mere fortrolige med det, er de meget mere tilbøjelige til at prøve.

3

Gør måltiderne så afslappede, sjove og engagerende som muligt med masser af muligheder for dit lille barn til at udforske maden gennem alle sanser, se på madens forskellige farver, ved at røre ved den, lugte og smage den

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi arbejder riiigtig tæt sammen med en masse eksperter, så vores lækre madvarer er det bedste for små maver!