mød de utrolige små maver her!

Klap dem, gnid dem, kild dem.

De små runde maver er utrolige, for når du giver dit lille barn en skefuld af ”Den røde” eller en lækker ”Blød puff”, fylder du ikke bare deres mave med lækkerier, du er også med til at gøre verden til et bedre sted.

Homepage Header DK copy

de gode ting, vi gør-rapporten

Vi har altid troet på, at erhvervslivet kan og bør være en drivkraft for det gode. Siden første dag har vi været på en mission for at forbedre børns liv ved at udvikle et sundt forhold til mad, men vi er også nødt til at gøre alt, hvad vi kan, for at passe på vores planet, så alle små børn kan vokse op i en sund og lykkelig verden. Med hjælp fra alle de utrolige små maver derude glæder vi os virkelig til at dele de fremskridt vi har gjort, og de gode højdepunkter, vi har nået i løbet af det seneste år, i en rapport, som vi kalder The Good Stuff We Do (de gode ting, vi gør).

Se rapporten
GSWD report Finnish 2x

udforsk de gode ting!

Med hver eneste lækre mundfuld fra Ella's Kitchen hjælper dit barn os med at hjælpe andre og at beskytte vores verden til fremtidige generationer.

Good for tummies badge

godt for små maver

At leve op til vores mission om at forbedre børns liv ved at udvikle et sundt forhold til mad

Se hvordan
Good to the planet badge

godt for planeten

Vibeskytter planeten til fremtidige generationer ved at hjælpe med at tackle klimaforandringer + at arbejde for blive CO2-neutrale inden 2030

Se hvordan
Good business badge

god forretning

Vi er stolte af at være en certificeret B Corp-virksomhed, hvilket betyder, at vi er en del af et fællesskab, der mener, at erhvervslivet kan og bør være en drivkraft til gavn for mennesker og planeten

”B the change”