godt for små maver

Med hver skefuld af Ella's Kitchen hjælper dit barn os med at opfylde vores mission om at forbedre børns liv ved at udvikle et sundt forhold til mad. Vi vil altid bestræbe os på at være talerør for børn under fem år og gøre en ekstra indsats for at sikre, at forældre + plejere får al den hjælp, de har brug for, så deres børn kan vokse op glade + sunde.

Hero image for godt for små maver

drivkraften til at hjælpe børn med at lære at elske mad!

Hver gang de utrolige maver spiser Ella's Kitchen, hjælper de os, ligesom Mila, med at støtte vores partnere, forskning og at bringe sensorisk madundervisning ud til skoler og børnehaver, så de små børn udvikler et sundere + lykkeligere forhold til mad

Flavour School

støtte til de virkelige helte, der brødføder sultne familier

Vi er stolte af at arbejde sammen med nogle fantastiske velgørenhedsorganisationer og fødevarebanks-partnere verden over, som hjælper med at støtte sårbare familier med små børn i nød.

Company Shop

skolebørn med på en gård uden at slå sparegrisen i stykker

Siden 2010 har vi taget små børn fra vores lokalsamfund - som ofte har svært ved at få råd til sådanne ture - med til en lokal gård og gartneri for at lære dem, hvor deres mad kommer fra. Med hjælp fra Zeni + din lille utrolige mave har over 10.000 små børn nu deltaget!

Engaging the Senses

flere af de gode ting...

de gode ting, vi gør-rapport

Vi tror fuldt og fast på, at der er mange måder, hvor vi kan gøre verden til et bedre sted; hvor de små børn kan vokse op lykkeligere + sundere. Vi glæder os virkelig til at dele de fremskridt, vi har gjort (med hjælp fra alle de utrolige små maver derude!) og højdepunkterne af gode ting, vi har nået.

Læs rapporten

GSWD report Danish 2x