godt for planeten

Hver gang dit barn tager en mundfuld Ella's Kitchen, støtter det os i at passe på planeten til fremtidige generationer ved at hjælpe med at tackle klimaforandringer + arbejde for at blive CO2-neutrale inden 2030.

Hero image for godt for planeten

vores store løfte til små mennesker

Hos Ella's sætter vi altid de små børns sundhed + velvære i centrum for det, vi gør, og det indebærer at investere i deres fremtid. Derfor har vi forpligtet os til at gøre, hvad vi kan, for at gøre en reel indsats for fremtidige generationer. Vi lover:

  • At være CO2-neutrale inden 2030

  • At reducere vores emissioner ved at fastsætte videnskabeligt baserede mål

  • At arbejde sammen med naturbeskyttelsespartnere for at genoprette, genudsætte dyr + beskytte de økosystemer, som vi alle er afhængige af

Læs vores STORE løfte

Big Pledge to Little People Danish 2x

walt genhuser røde egern til morgenmad

Ligesom Walt, hjælper dit lille barn os med at støtte Trees for Life med at plante træer i det skotske højland og give hjem til utrolige dyr som f.eks. røde egern, skovmårer + kongeørne.

Walt Trees for Life Danish 2x

jai-han hjælper med at beskytte regnskoven bare med sin ske

Med hjælp fra alle de utrolige maver derude er vi i stand til at støtte vores venner, World Land Trust, med at beskytte over 164 hektar regnskov og alle de dyr, der lever der, såsom jaguarer, bjergtapirer + orangestrubede tanagere.

Jaihan World Land Trust Danish 2x

flere af de gode ting...

de gode ting, vi gør-rapport

Vi tror fuldt og fast på, at der er mange måder, hvor vi kan gøre verden til et bedre sted; hvor de små børn kan vokse op lykkeligere + sundere. Vi glæder os virkelig til at dele de fremskridt, vi har gjort (med hjælp fra alle de utrolige små maver derude!) og højdepunkterne af gode ting, vi har nået.

Læs rapporten

GSWD report Danish 2x