god forretning

Vi er stolte af at være en certificeret B Corp-virksomhed, hvilket betyder, at vi er en del af et fællesskab, der mener, at erhvervslivet kan og bør være en drivkraft til gavn for mennesker + planeten. Så hver gang dit lille barn tager en lækker mundfuld Ella's Kitchen, fylder det ikke bare sin mave, det er også med til at gøre noget fantastisk.

Hero image for god forretning

vi er superstolte af at være en B Corp-virksomhed!

Vi mener virkelig, at virksomheder kan og bør være en drivkraft for det gode, så derfor er vi certificeret som B Corp-virksomhed. B Corp-virksomheder opfylder de højeste standarder for social + miljømæssig ansvarlighed, og den strenge vurdering er et bevis på, at vi selv lever op til kravene og ikke bare snakker om dem. Vi er med til at føre an i bevægelsen i UK og sammen med vores internationale partnere, tilskynder vi andre virksomheder til også at blive B Corp-virksomheder.

hver superhelt har en superhelt. Vi har over 3.700

Vi er en del af et globalt netværk på mere end 3.700 virksomheder, der tager små skridt mod en bedre verden for alle. Vi mener alle, at det at drive en forretning bør være mere end blot at tjene penge - det bør også betyde at gøre noget godt for verden. Derfor har vi alle sluttet os til det voksende globale fællesskab af ligesindede virksomheder, der har certificeret sig som B-Corps.

Bcorp Business Danish 2x

flere af de gode ting...

de gode ting, vi gør-rapport

Vi tror fuldt og fast på, at der er mange måder, hvor vi kan gøre verden til et bedre sted; hvor de små børn kan vokse op lykkeligere + sundere. Vi glæder os virkelig til at dele de fremskridt, vi har gjort (med hjælp fra alle de utrolige små maver derude!) og højdepunkterne af de gode ting, vi har nået.

Se rapporten

GSWD report Danish 2x