claire baseley

Spædbørnsernæringsekspert /Gør Ella's god

Claire award ellas body 2021 10 05 143959 fdjh

hvad laver du i Ella's Kitchen?

Jeg sørger for, at alle vores lækre opskrifter er rigtige for små maver, og jeg hjælper forældre og plejere med alle deres spørgsmål om fravænning.

lidt om din baggrund, hvad gør dig til den bedste person til jobbet?

Som registreret ernæringsekspert med en master i ernæring samt en grad i biologi. Har jeg arbejdet i meget lang tid (tæl de grå hår!) i fødevareindustrien, hvor jeg har brugt over 12 år på at arbejde med baby- og småbørnsfødevarer, så jeg ved meget om at lave mad, der passer tilsmå børn.

hvad gør dig stolt af at arbejde i Ella's Kitchen + hvordan hjælper dit job små børn med at lære at elske mad?

Jeg holder nøje øje med al den forskning og de retningslinjer, der findes om mad til babyer og småbørn, og sørger for, at Ella's opskrifter og råd er helt rigtige for små maver. Nogle gange betyder det, at jeg anbefaler, at vi ikke laver visse produkter, fordi de ikke vil være egnede til små børn.

mine 3 bedste tips til forældre + plejere af små børn

1

Mad er ikke kun brændstof! At spise er en lækker sanseoplevelse, der skal nydes med hele familien. Mad er en kilde til næringsstoffer, der hjælper små børn med at vokse, men det hjælper også babyer med at lære lugte, konsistenser, farver, former og endda lyde. Når I spiser sammen som en familie, lærer dit lille barn at kopiere jer, så vis det, hvor meget I elsker god mad. Det er også en chance for dit lille barn til at udvikle sociale færdigheder, så fortæl din baby alt om den broccoli, I spiser!

2

God fornøjelse! Måltiderne kan føles stressende, og du kan bekymre dig om fravænningen, men prøv på ikke at lade dit barn mærke dine bekymringer og gør måltiderne til en positiv oplevelse. Selv hvis maden bliver afvist, er det helt i orden. Der er altid en anden gang – det kan tage 8 forsøg med en ny mad, før babyer accepterer den.

3

Plant en kærlighed til grøntsager – ved at introducere en regnbue af grøntsager tidligt og under hele fravænningen kan du virkelig hjælpe dit lille barn med at lære at acceptere grøntsager, og de vaner kan vare ved gennem hele barndommen og fremover. Tilbyd en række forskellige grøntsager, og bliv ved med at prøve, hvis ditnbaby ikke virker så ivrig de første par gange. At spise grøntsager foran din baby er også en god måde at opmuntre det til at prøve!

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi arbejder riiigtig tæt sammen med en masse eksperter, så vores lækre madvarer er det bedste for små maver!