helen coulthard

Udviklingspsykolog/Madlege giver mening

Helen C EK Body 2021 09 06 135517 bqrf

hvad laver du i Ella's Kitchen?

Jeg hjælper med at sikre, at alle vores sanselege og aktiviteter passer til dig og dit lille barn.

lidt om din baggrund, hvad gør dig til den bedste person til jobbet?

Jeg er psykolog med en ph.d. i ernæringsproblemer hos spædbørn og børn. Jeg er virkelig interesseret i, hvorfor nogle babyer og børn ikke altid lader til at nyde at spise, især deres frugt og grøntsager. Jeg forsøger at finde måder at få dit lille barn til at blive forelsket i sin mad. Jeg har publiceret forskning i de sidste 20 år, især om sensorisk udforskning og leg.

hvad gør dig stolt af at arbejde i Ella's Kitchen + hvordan hjælper dit job små børn med at lære at elske mad?

Jeg brænder for positiv madopdragelse og for at gøre måltider og mad så sjovt som muligt for hele familien. Jeg holder altid øje med de nyeste råd om sensorisk leg for at sikre, at de er korrekte og stemmer overens med de mest opdaterede forskningsresultater.

mine 3 bedste tips til forældre + plejere af små børn

1

Det at spise er mere end at smage! For at lære at elske god mad skal dit lille barn udforske lugten, synet, smagen, udseendet og følelsen af mange forskellige fødevarer. Hvis du lader dem blive mini-madforskere, kan de føle sig i kontrol og lære, hvad de kan lide og ikke kan lide.

2

Husk, at alle små børn er specielle og forskellige - nogle vil måske være længere tid om at lære at nyde visse fødevarer end andre. Hvis dit lille barn undgår mange fødevarer, så prøv at introducere nye fødevarer, der ligner de fødevarer, som den lille allerede kan lide. Eller endnu bedre: Start med at lege med non-foods og introducér gradvist billeder af fødevarer og derefter kendte fødevarer, som barnet kan lide.

3

Sanselege behøver ikke at være ensbetydende med konstant griseri. Hvis du er bekymret for for meget griseri, kan du prøve at lave en lidt mere griset leg lige før badetid, på en måtte eller endda udenfor. Selv om det er godt at spise og udforske fingermad ved måltiderne (og det kan blive lidt griset), kan du selv bestemme, hvad der fungerer for dig – der er masser af sanseaktiviteter, der ikke griser, som du kan prøve!

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

vi arbejder riiigtig tæt sammen med en masse eksperter, så vores lækre madvarer er det bedste for små maver!