12 måneder
Big and Strong Muffins Weaning Recipe
Fingermad

Store + Stærke Muffins

Fyldt med spinat, ost + en smule sennep, disse muffins er ikke bare fulde af smag, de er også pakket med grøntsager! Mums!

  • Tid

    16
  • Forberedelsestid

    15
  • Tilberedningstid

    16
  • Frys

    mig!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free

ingredienser

Group 6 Created with Sketch.
  • 50g usaltet smør, smeltet + ekstra til smøring
  • 150g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk Engelsk sennepspulver
  • 50g babyspinatblade, stilke fjernet + blade hakket fint
  • 100g dåsemajs uden salt og sukker, drænet
  • 30g modnet cheddar, revet fint
  • 125ml sødmælk
  • 1 æg, pisket let

metode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Forvarm ovnen til 190°C. Smør 16 huller i 1 eller 2 minimuffinpander.
  2. Sigt melet, bagepulver + sennepspulver ned i en stor skål. Rør spinat, majs + halvdelen af osten i til det er blandet helt, lav en fordybning i midten.
  3. Pisk mælk, æg + smørret i en kande, hæld gradvist over de tørre ingredienser + rør forsigtigt med en træske til det netop er blandet sammen.
  4. Fordel dejen jævnt mellem formene, bag dem i ovnen i 12-15 minutter til de er hævet + gyldne. Lad dem køle på en bagerist. Server varm eller kold.
Swap this for that

Byt med det her

Du kan bytte spinaten ud med revet zuchinni. Husk at duppe det tørt inden du tilføjer det til dejen.

Recipe tip bright ideas

Smarte Tips

De her muffins er gode til madkassen + på farten som en sund snack + til picnic