Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Røget bacon med butternut-squash pasta

Røget bacon med butternut-squash pasta

Røget bacon med butternut-squash pasta

Saml hele familien rundt om middagsbordet og nyd denne creeeemede pasta med butternut-squash, røget bacon og et drys af salvie!

Serves
4
Forberede
10 min
Stegetid / kogetid
50 min
For hele familien
Fri for soya Fri for soya
Fri for nødder Fri for nødder

Ingredienser

Metode

  • 500 g butternut-squash i terninger
  • 1 bouillonterning med lavt saltindhold (i 200 ml vand)
  • 50 g flødeost
  • 100 g røget bacon
  • 1 tsk. tørret salvie
  • 300 g tørret pasta

Ingredienser

Metode

  1. Skær din butternut-squash i små terninger.
  2. Hældes på en let olieret bageplade, og sættes i en forvarmet ovn på 180 °C.
  3. Bages i 35 minutter, vend dem når halvdelen af tiden er gået.
  4. Når de er bagte, så hæld 2/3 af den bagte græskar i en skål med salvien
  5. Opløs en bouillonterning i 200 ml. vand og hæld i skålen.
  6. Blendes, til det er cremet.
  7. Hæld blandingen i en pande på lav varme, tilsæt flødeost og rør godt.
  8. Kog 300 g pasta efter vejledningen på pakken.
  9. Steg bacon til det er færdigt. Skær bacon i fine tern og tilsæt dem til saucen, sammen med de sidste firkanter af græskar (for at holde igen med salt til de små, så tag en passende portion sauce fra til dem, før bacon tilsættes).
  10. Bland enten den kogte pasta i saucen, eller hæld saucen over den varme pasta.

Byt med det her

Brug en halv bouillonterning, hvis ikke du har en med lavt saltindhold.

Lækkert til babyer

Retten er egnet fra 10 måneder. Bland godt for at gøre pastaen ekstra creeeemet og lækker!