10 måneder
Pick Up Porridge Bars
Fingermad

Praktiske grødstænger

Nogle gange har travle babyer brug for et ekstra morgenmadsboost, når de tager på morgeneventyr. Disse grødstænger er perfekte hjemme eller til at have med på farten.

  • Tid

    6
  • Forberedelsestid

    10
  • Tilberedningstid

    20
  • Frys

    mig!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free
  • Dietary icons Egg free

ingredienser

Group 6 Created with Sketch.
  • 40g havregryn
  • 220ml sødmælk
  • 20g rosiner, finthakkede
  • 1 tsk kanel
  • 10g usaltet smør

metode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Beklæd et lille ovenfast fad med bagepapir. Put havregryn + mælk i en lille kaserolle + bring det i kog, skru ned for varmen + lad det simre i 10 minutter, eller til havregrynene er bløde, omrøres ofte.
  2. Put grøden i en skål + rør rosiner + kanel i, fordel grøden i fadet med ca. 1 cm tykkelse. Dæk med husholdningsfilm + lad det køle i 30 minutter til det har sat sig.
  3. Skær grøden til 6 stave, 7 cm lange + 2,5 cm brede. Smelt smørret i en non-stick pande + steg fingrene i 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne.
Recipe tip handy hints

Sjov for de små

Ældre små kokke kan hjælpe med at sprede grøden + flade det ud i det ovnfaste fad

Swap this for that

Byt med det her

Prøv at bytte rosiner ud med hakkede abrikoser eller dadler