Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Praktiske grødstænger

Praktiske grødstænger

Praktiske grødstænger

Nogle gange har travle babyer brug for et ekstra morgenmadsboost, når de tager på morgeneventyr. Disse grødstænger er perfekte hjemme eller til at have med på farten.

Makes
6
Forberede
10 min
Stegetid / kogetid
20 min
Fra 10 måneder
Fri for æg Fri for æg
Fri for nødder Fri for nødder
Fri for soya Fri for soya
Vegetarisk Vegetarisk

Ingredienser

Metode

  • 40g havregryn
  • 220ml sødmælk
  • 20g rosiner, finthakkede
  • 1 tsk kanel
  • 10g usaltet smør

Ingredienser

Metode

  1. Beklæd et lille ovenfast fad med bagepapir. Put havregryn + mælk i en lille kaserolle + bring det i kog, skru ned for varmen + lad det simre i 10 minutter, eller til havregrynene er bløde, omrøres ofte.
  2. Put grøden i en skål + rør rosiner + kanel i, fordel grøden i fadet med ca. 1 cm tykkelse. Dæk med husholdningsfilm + lad det køle i 30 minutter til det har sat sig.
  3. Skær grøden til 6 stave, 7 cm lange + 2,5 cm brede. Smelt smørret i en non-stick pande + steg fingrene i 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne.

Sjov for de små

Ældre små kokke kan hjælpe med at sprede grøden + flade det ud i det ovnfaste fad

Byt med det her

Prøv at bytte rosiner ud med hakkede abrikoser eller dadler