Praktiske grødstænger
Fingermad
Praktiske grødstænger
Nogle gange har travle babyer brug for et ekstra morgenmadsboost, når de tager på morgeneventyr. Disse grødstænger er perfekte hjemme eller til at have med på farten.
Tid
6Forberedelsestid
10Tilberedningstid
20
Frys
mig!
ingredienser
- 40g havregryn
- 220ml sødmælk
- 20g rosiner, finthakkede
- 1 tsk kanel
- 10g usaltet smør
metode
- Beklæd et lille ovenfast fad med bagepapir. Put havregryn + mælk i en lille kaserolle + bring det i kog, skru ned for varmen + lad det simre i 10 minutter, eller til havregrynene er bløde, omrøres ofte.
- Put grøden i en skål + rør rosiner + kanel i, fordel grøden i fadet med ca. 1 cm tykkelse. Dæk med husholdningsfilm + lad det køle i 30 minutter til det har sat sig.
- Skær grøden til 6 stave, 7 cm lange + 2,5 cm brede. Smelt smørret i en non-stick pande + steg fingrene i 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne.
Sjov for de små
Ældre små kokke kan hjælpe med at sprede grøden + flade det ud i det ovnfaste fad
Byt med det her
Prøv at bytte rosiner ud med hakkede abrikoser eller dadler