Til hele familien
Spicy Breakfast Cereal
Måltider

Krydret morgenbiksemad

Biksemad er en strålende måde at bruge rester af kartofler + grøntsager på. Vi elsker det til morgenmad med et æg ovenpå + med et drys af karrypulver for at få det til at prikke på tungen!

  • Portioner

    4
  • Forberedelsestid

    10
  • Tilberedningstid

    20
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 3 spsk solsikkeolie plus ekstra til tilberedning af æg
    • 500g kogte kartofler, i tern
    • 1 x løg, i skiver
    • 250g kogte rosenkål, halveret eller i kvarte, eller hvidkål, fint strimlet
    • 2 fed hvidløg, hakkede
    • 140g halloumi, i tern
    • 1 tsk med top mildt karrypulver
    • 1 tsk spidskommenfrø (valgfrit)
    • 4 x æg (valgfrit)

    metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Opvarm olien i en stor stegepande over medium varme. Tilsæt kartofler + løg + steg i 10 minutter under hyppig omrøring, indtil løgene er blødgjort + kartoflerne er lyst gyldne.
    2. Tilsæt rosenkål eller hvidkål, hvidløg, halloumi, karrypulver + spidskommen, hvis det bruges, omrøres indtil det er blandet, steg derefter i yderligere 5 minutter, omrøres regelmæssigt, indtil alt er varmet helt igennem.
    3. Hvis det serveres med et spejlæg, skal du sætte biksemaden i ovnen (ved lav temperatur) for at holde den varm, dæk den med en tallerken for at undgå at det bliver tørt. Varm nok olie til at dække bunden af stegepanden + steg æggene, som du vil have dem, serveres derefter oven på biksemaden.
    Recipe tip handy hints

    Sjov for de små

    Halloumi føles vidunderligt blødt + er en perfekt tekstur for de små at gå på opdagelse i

    Yummy for little ones

    Lækkert til babyer

    Byt spejlæggene ud med røræg, hvis din lille er 10 måneder