Brug af vores produkter FAQS

Brug af vores produkter

Kan jeg tage Ella’s produkter med på et fly?

Vores poser kan sagtens tages med på flyet - faktisk serveres vores lækre økologiske frugtsmoothies til børn på British Airways-fly! Du kan også finde dem efter sikkerhedskontrollen i Boots-butikkerne!

Hvis du lægger poserne i din kuffert, anbefaler vi, at du pakker dem ind i en plastikpose, hvis de skulle blive spiddet eller mast, for dine kufferter kan blive kastet rundt! Hvis du tager dem med ind i kabinen, foreslår vi, at du holder øje med overforsigtige sikkerhedskontrollører, som måske betragter babymad som en væske på over 100 ml. Vi anbefaler, at du altid kontakter flyselskabet, inden du tager ud at flyve.

Brug af vores produkter

Kan Ella’s poser fryses?

Ja, du kan fryse indholdet af vores Ella's Kitchen 4-måneders poser + frugtsmoothies ved at presse indholdet ned i en steriliseret isterningebakke. Vi anbefaler ikke, at du fryser vores 6-, 7- og 10-måneders poser eller småbørnsretter på grund af de mere ”voksne” ingredienser.

Vi anbefaler, at vores 4-måneders produkter og frugtsmoothies fryses inden for 24 timer efter åbning af posen, men husk altid at teste temperaturen, før du giver maden til dit lille barn. Vi anbefaler ikke, at du fryser eller nedkøler og derefter genopvarmer babymad, der allerede har væretvarmet op, da det kan være forbundet med risici for små børn

Du kan opbevare vores 4-måneders sortiment i køleskabet i op til 48 timer efter åbning, og du kan opbevare vores 6-, 7- og 10-måneders poser i køleskabet i op til 24 timer efter at have taget låget af.

Brug af vores produkter

Hvordan opvarmer jeg Ella’s produkter?

Vores 4- 6-og 7-måneders poser bør aldrig kommes i en mikrobølgeovn; der er mange andre nemme måder at varme dem op på!

 • Den nemmeste måde at opvarme vores 4-, 6- og 7-måneders babymad på er at stille posen i varmt vand og opvarme den i et par minutter

 • Du kan presse vores lækre babymad ned i en gryde og forsigtigt varme den op, mens du rører hele tiden.

 • Eller du kan klemme vores lækre babymad ned i en skål, der kan sættes i mikrobølgeovn, og varme den op i mikrobølgeovnen.

Husk altid at teste temperaturen, før du giver din dit lille barn opvarmet mad.

Vores 10-måneders poser er helt sikre at bruge i mikrobølgeovnen. For at varme dem op skal du blot rive toppen af posen, stille den på en tallerken (i tilfælde af spild) og varme den op. Rør godt rundt i den for at fjerne eventuelle varme områder, og som altid skal du teste temperaturen, før du giver maden til små børn.

Vi anbefaler, at du ikke opvarmer vores lækre yoghurter, Baby Brekkie + det mælkefrie sortiment, da de smager bedre afkølet eller ved stuetemperatur.

Brug af vores produkter

Kan jeg fryse opskrifterne i Ella’s kogebøger + på opskriftssiden?

Det er en fordel for travle forældre + plejere at lave mad i større portioner, så vi har sørget for, at opskrifterne i vores kogebog + på opskriftssiden er velegnede til frysning. Her er et par praktiske tips, der hjælper alle med at fryse de lækre opskrifter + holde sig sund!

 1. Sørg for, at fryseren er indstillet til -18 °C (0 °F)
 2. De fleste fødevarer er velegnede til frysning (undtagen æg i skal), men nogle fødevarer smager lidt bedre friske.
 3. Kødretter er sikre at fryse i op til 3 måneder.
 4. Vegetariske retter og lækkerier som kager + kiks kan opbevares i fryseren i op til 3 måneder.
 5. Sæt en klistermærke på dine beholdere, så du ved, hvornår du senest skal bruge dem.
 6. Du kan tilberede gryderetter, saucer + kød direkte fra fryseren – husk blot at justere din tilberedningstid, så maden er brandvarm og gennemkogt/gennemstegt, inden du serverer den!
 7. Med al anden mad skal du sørge for, at den er helt optøet, før du genopvarmer den. Varm altid op, indtil den er brandvarm. Rør rundt, så du er sikker på, at der ikke er nogle varme (eller kolde!) områder.
 8. Ris kan sagtens fryses + genopvarmes, så længe det afkøles hurtigt efter tilberedning (det er bedst at gøre det inden for en time). Du kan genopvarme de frosne ris i mikrobølgeovnen, indtil de er brandvarme.
 9. Sørg for, at du optør din mad sikkert. Dæk den til og læg denn i køleskabet, læg den i en lufttæt beholder i koldt vand eller tilbered de i mikrobølgeovnen. Disse 3 måder sikrer, at slemme bakterier ikke kan komme ind i maden, mens den tøs op.
 10. Brug din mad, så snart den er optøet - lad den ikke ligge, hvor slemme bakterier kan få adgang til den.
 11. Og til sidst... Husk, at det ikke er sikkert at genindfryse tidligere frosne fødevarer.