10 måneder
Crispy Courgette Chips
Fingermad

Sprøde squashpomfritter

Velsmagende grøntsagsfritter, perfekt til at få hele familien til at spise deres grøntsager!

  • Portioner

    4
  • Forberedelsestid

    10
  • Tilberedningstid

    30
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 20g mandelmel
    • 30g parmesan, revet fint
    • 1 æg
    • 2 squash, halveret på langs og derefter skåret i lange fritter

    metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Forvarm ovnen til 200°C. Dæk en stor bageplade med bagepapir.
    2. Bland mandelmelet + parmesan i en lav skål. Pisk ægget let i en anden lav skål.
    3. Dyp squashfritterne i ægget efterfulgt af mandelblandingen indtil de er dækket. Læg dem på bagepladen + bag i 30 minutter, eller indtil gyldne + sprøde, vend en gang.
    Recipe tip handy hints

    Sjov for de små

    De lidt ældre små kan hjælpe med at dyppe squashfritterne i ægget + mandelblandningen. De vil blive så glade for at spise noget de selv har lavet, når det kommer ud af oven!

    Swap this for that

    Byt med det her

    røv at skifte squash ud med aubergine. Lækkert!