Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Sprøde squashpomfritter

Sprøde squashpomfritter

Sprøde squashpomfritter

Velsmagende grøntsagsfritter, perfekt til at få hele familien til at spise deres grøntsager!

Serves
4
Forberede
10 min
Stegetid / kogetid
30 min
Fra 10 måneder
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for soya Fri for soya
Vegetarisk Vegetarisk

Ingredienser

Metode

  • 20g mandelmel
  • 30g parmesan, revet fint
  • 1 æg
  • 2 squash, halveret på langs og derefter skåret i lange fritter

Ingredienser

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200°C. Dæk en stor bageplade med bagepapir.
  2. Bland mandelmelet + parmesan i en lav skål. Pisk ægget let i en anden lav skål.
  3. Dyp squashfritterne i ægget efterfulgt af mandelblandingen indtil de er dækket. Læg dem på bagepladen + bag i 30 minutter, eller indtil gyldne + sprøde, vend en gang.

Sjov for de små

De lidt ældre små kan hjælpe med at dyppe squashfritterne i ægget + mandelblandningen. De vil blive så glade for at spise noget de selv har lavet, når det kommer ud af oven!

Byt med det her

Prøv at skifte squash ud med aubergine. Lækkert!