Sprøde squashpomfritter
Fingermad
Sprøde squashpomfritter
Velsmagende grøntsagsfritter, perfekt til at få hele familien til at spise deres grøntsager!
Portioner
4Forberedelsestid
10Tilberedningstid
30
ingredienser
- 20g mandelmel
- 30g parmesan, revet fint
- 1 æg
- 2 squash, halveret på langs og derefter skåret i lange fritter
metode
- Forvarm ovnen til 200°C. Dæk en stor bageplade med bagepapir.
- Bland mandelmelet + parmesan i en lav skål. Pisk ægget let i en anden lav skål.
- Dyp squashfritterne i ægget efterfulgt af mandelblandingen indtil de er dækket. Læg dem på bagepladen + bag i 30 minutter, eller indtil gyldne + sprøde, vend en gang.
Sjov for de små
De lidt ældre små kan hjælpe med at dyppe squashfritterne i ægget + mandelblandningen. De vil blive så glade for at spise noget de selv har lavet, når det kommer ud af oven!
Byt med det her
røv at skifte squash ud med aubergine. Lækkert!