Rosenkålspuré
Puré
Rosenkålspuré
En festlig grøntsagssmag til din lilles allerførste jul!
Tid
30Forberedelsestid
5Tilberedningstid
15
Frys
mig!
ingredienser
- 150g rosenkål
metode
- Klip bundene af kålene + fjern de yderste blade.
- Skær kålene i halve eller kvarte + damp over medium varme i ca. 10-12 minutter indtil de er meget møre (det er bedst at dampe, da kogte rosenkål kan smage bittert).
- Blend kålene med 4-5 spsk kogt vand i en foodprocessor eller med en stavblender, indtil den er glat.
Byt med det her
For at gøre denne smag lidt mere familiær kan du blende noget af din babys sædvanlige mælk i stedet for vand.
Smarte tips
Hvis din lille laver et sjovt ansigt, så bare rolig. Det er fordi det er heeelt nyt. Husk at det kan tage på til 10 forsøg før de har lært den nye smag at kende og accepteret den.