Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Påsketoast med æg + gulerødder

Påsketoast med æg + gulerødder

Påsketoast med æg + gulerødder

Lækre toasts med revet gulerod, ost + dampede broccolitoppe. En sjov aktivitet til små hænder!

Makes
2
Forberede
10 min
Stegetid / kogetid
10 min
Fra 12 måneder
Fri for soya Fri for soya
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for æg Fri for æg
Fri for nødder Fri for nødder

Ingredienser

Metode

  • 2 skiver brød
  • 20g flødeost
  • 35g moden cheddarost
  • 60g fintrevet gulerod
  • 3 broccolibuketter
  • Tynde bånd af gulerod til dekoration

Ingredienser

Metode

  1. Rist de to skiver brød let - skær skorpen af for at lave en rektangel.
  2. Bland det revne gulerod, ost + flødeost i en skål.
  3. Spred blandingen på brødet + skær i 3 trekanter.
  4. Læg små bånd af gulerod på tværs af ""gulerodden"
  5. Halver broccolibuketterne (genenm stilken) + damp dem let.
  6. Grill gulerodstoasts under medium varme til osten begynder at boble (omkring 4 minutter).
  7. Saml gulerødder + broccoli på en tallerken.

Sjov for de små

Ældre små kan hjælpe med at blande ost + gulerødder + samle gulerødderne med broccolien