Hjem > Opskrifter > Mini cheesecakes med citron
Mini cheesecakes med citron

Mini cheesecakes med citron
Disse cheesecakes er måske små i størrelsen, men de har masser af smag af syrlig citron + duftende ferskner. Lavet i muffinsform og en perfekt lille mundfuld
Makes
10
Forberede
15
min
Stegetid / kogetid
25
min

Ingredienser
Metode
- Til bunden 40g usaltet smør, plus ekstra til smøring
- 80g pekannødder
- 50g havregryn
- 30g mandelmel
- 1 spsk ahornsirup eller klar honning
- Til fyldet 175g flødeost
- 100g naturel yoghurt
- Fintrevet citronskal fra 1 citron + juice af ½ citron
- 2 spsk ahornsirup eller klar honning
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- 1 stort æg, pisket let
- 1½ tsk majsmel
- 4 modne ferskner, halverede, udkernede + hakkede
Byt med det her
Hvis ferskner ikke er i sæson, brug ferskner på dåse eller optøede frosne bær i stedet.
Lækkert til babyer
Til små fra 10 måneder, lav kagerne med ahornsirup i stedet for honing. En halv moset portion vil være nok.