Lækker fars med bønner + peberfrugt
Måltider
Lækker fars med bønner + peberfrugt
Et lækkert måltid perfekt til at introducere et tekstureventyr, pakket med bønner + urter for at kilde de små smagsløg!
Tid
26Forberedelsestid
15Tilberedningstid
35
Frys
mig!

ingredienser


- 1 spsk olivenolie
- 100g magert hakket svinekød
- 1 lille løg, finhakket
- ½ lille rød peberfrugt, udkernet + skåret i tern
- 1 fed hvidløg, knust
- 1 tsk tørret timian
- 300 ml passata (sigtede tomater)
- 2 tsk tomatpuré
- 2 nelliker
- 100 g cannellini bønner i vand, drænet + skyllet
- 25g babyspinatblade, stilke fjernet + blade revet
metode


- Varm olien i en gryde over medium varme + tilbered kødet i 5 minutter, indtil det hele er brunet. Tag kødet op af gryden og sæt til side.
- Reducer varmen en smule og put løget i gryden + tilbered i 5 minutter indtil det er blødt. Rør peberfugt, hvidløg + timian + tilbered i yderligere 2 minutter under omrøring. Put kødet tilbage i gryden.
- Rør passata, tomatpuré, nelliker, bønner, spinat + 50 ml vand i. Bring det i kog, reducer varmen, dæk halvt med et låg + lad det simre i 20 minutter, rør indimellem indtil kødet er tilberedt helt igennem. Fjern nellikerne.
- Brug en gaffel til at mose farsen indtil det er næsten glat, tilføj lidt kogt vand, hvis nødvendigt. Alternativt kan du blende det i en foodprocessor eller med en stavblender.
Byt med det her
Du kan bytte grisen ud med kylling eller oksekød, eller gå helt vegetarisk!
Lækkert til babyer
Lækker med ris eller bagte kartofler, fra 10+ måneder