Til hele familien
Chicken Katsu Weaning Recipe
Måltider

Kylling Katsu i Karry


Saml hele familien om en super let og viiiildt lækker kylling katsu i karry! Brug de ingredienser du allerede har i fryseren og køkkenskabet!

  • Portioner

    4
  • Forberedelsestid

    5
  • Tilberedningstid

    30
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 1 dåse kokosmælk
    • 1 rød peberfrugt
    • 1 bundt forårsløg
    • 2 spsk. karrypulver
    • 130 g peanutbutter
    • Agurk
    • 4 kyllingeburgere/tilsvarende antal kyllingenuggets
    • Den mængde ris, der passer til familien

    metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Varm kokosmælk og peanutbutter i en gryde med forårsløg i terninger og karry pulver. Når det smelter og begynder at blive tykt, tages det af varmen.
    2. Blend saucen, indtil den er glat.
    3. Skær rød peberfrugt i meget fine tern. Tilsæt dem til saucen.
    4. Steg kyllingeburgerne, som beskrevet på pakken.
    5. og risen, som beskrevet på pakken.
    6. Skræl strimler af agurk i længderetningen med en skræller for at få fine bånd (- det er frivilligt, men tilføjer en dejlig friskhed).
    7. Når de er stegt, skæres kyllingeburgerne i strimler.
    8. Hæld varm ris i en skål, top op med agurkebånd, derefter kyllingestrimler, og dæk til sidst med karrysaucen.
    Yummy for little ones

    Lækkert til babyer

    Retten er egnet fra 12 mdr., når der bruges paneret kylling. For de små under 12 mdr. skal du bruge ren kyllingekød, og mos det til en mere egnet konsistens.

    Recipe tip bright ideas

    Smarte tips

    Tjek, hvor stærk karrypulveret er, og juster til ønsket smag.