Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Kylling Katsu i Karry

Kylling Katsu i Karry

Kylling Katsu i Karry

Saml hele familien om en super let og viiiildt lækker kylling katsu i karry! Brug de ingredienser du allerede har i fryseren og køkkenskabet!

Serves
4
Forberede
5 min
Stegetid / kogetid
30 min
For hele familien
Fri for soya Fri for soya
Fri for æg Fri for æg
Fri for mælkeprodukter Fri for mælkeprodukter

Ingredienser

Metode

  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk. karrypulver
  • 130 g peanutbutter
  • Agurk
  • 4 kyllingeburgere/tilsvarende antal kyllingenuggets
  • Den mængde ris, der passer til familien

Ingredienser

Metode

  1. Varm kokosmælk og peanutbutter i en gryde med forårsløg i terninger og karry pulver. Når det smelter og begynder at blive tykt, tages det af varmen.
  2. Blend saucen, indtil den er glat.
  3. Skær rød peberfrugt i meget fine tern. Tilsæt dem til saucen.
  4. Steg kyllingeburgerne, som beskrevet på pakken.
  5. Kog risen, som beskrevet på pakken.
  6. Skræl strimler af agurk i længderetningen med en skræller for at få fine bånd (- det er frivilligt, men tilføjer en dejlig friskhed).
  7. Når de er stegt, skæres kyllingeburgerne i strimler.
  8. Hæld varm ris i en skål, top op med agurkebånd, derefter kyllingestrimler, og dæk til sidst med karrysaucen.

Lækkert til babyer

Retten er egnet fra 12 mdr., når der bruges paneret kylling. For de små under 12 mdr. skal du bruge ren kyllingekød, og mos det til en mere egnet konsistens.

Smarte tips

Tjek, hvor stærk karrypulveret er, og juster til ønsket smag.