Butternut squash, majs + ærtepuré
Puré
Butternut squash, majs + ærtepuré
Tlbyd grøntsager i alle regnbuens farver tidligt - det hjælper de små med at blive gode små spisere + udvikle et sundt forhold til mad!
Tid
21Forberedelsestid
10Tilberedningstid
12
Frys
mig!
ingredienser
- ½ butternut squash (ca. 400g), skrællet, udkernet + skåret i tern
- 60g frosne ærter
- 100g dåsemajs, uden salt + sukker, drænet
metode
- Damp eller kog butternut squashen i en gryde over medium varme i 10 minutter indtil det er tilberedt næsten hele vejen igennem.
- Tilføj ærter + majs + kog i yderligere 5 minutter indtil alt er mørt. Blend med 5 spiseskefulde kogt vand i en foodprocesser eller med en stavblender, indtil puréen er glat.
Byt med det her
Hvis du har travlt kan du bytte butternut squash ud med gulerødder, der er hurtigere at hakke!
Smarte tips
Tilføj lidt babyris for at gøre teksturen lidt tykkere + kornet til de mere selvsikre spisere