fliss vaughan

Opskrifts- + produktudviklingschef/Kreerer lækre nye retter

Fliss body

hvad laver du i Ella's Kitchen?

Mit job er at udvikle lækre nye opskrifter til alle vores lækre poser, måltider, buddinger og sortimentet til store børn. Jeg arbejder tæt sammen med Venner-teamet (marketing) for at få vores spændende nye idéer ført ud i livet. Vi har et fantastisk udviklingskøkken i staldene, fyldt med spændende gadgets, hvor jeg er så heldig at bruge en masse af min tid på at kreere nye opskrifter.

Vi følger superstrenge retningslinjer, når vi laver de lækreste, ernæringsmæssigt afbalancerede opskrifter, og vi bruger altid de bedste ingredienser, der er til rådighed. Vi er meget strenge med hensyn til, hvad vi putter i vores mad, og alle ingredienser skal testes og godkendes, så vi ved, at de er sikre, etisk og bæredygtigt producerede og vigtigst af alt, virkelig lækre!

Jeg er en del af et team af produktvagter, der sørger for at opretholde kvaliteten og genudvikler eksisterende produkter, når det er nødvendigt. Vi gennemgår altid vores produktsortimenter for at sikre, at de er de bedst mulige. Når vi mener, at der er plads til forbedringer, ændrer jeg opskriften for at gøre den bedre.

En af mine yndlingsopgaver er at udvikle opskrifter til vores hjemmesideog sociale medier. Det er bare så sjovt at finde på nye kreative måder at bruge vores poser på, madkunst, små madlavningshacks og opskrifter til hele familien. Jeg synes stadig, det er virkelig spændende, hver gang jeg ser en af de opskrifter, jeg har lavet, dukke op på Instagram!

lidt om din baggrund, hvad gør dig til den bedste person til jobbet?

Jeg har arbejdet i fødevareindustrien og udviklet produkter i 14 år, og jeg har været her hos Ella’s i lidt over 6 år. Jeg har altid elsket at lave mad, og da jeg voksede op i en meget madorienteret familie, har jeg tilbragt meget tid i køkkenet!

Da jeg var 14 år, besluttede jeg mig for, at jeg ville være udviklingskok, og jeg gik i gang med at læse fødevareteknologi på GCSE- og A-niveau, før jeg læste fødevaremarkedsføring og ledelse på Sheffield Hallam University.

Før jeg kom til Ella’s, fik jeg erfaring inden for 3 meget forskellige fødevarevirksomheder med at udvikle en bred vifte af opskrifter og har været privilegeret nok til at udvikle produkter for Duchy Originals, Heston Blumenthal og Raymond Blanc. Jeg må sige, at små børn er langt de vanskeligste kunder at tilfredsstille!

hvad gør dig stolt af at arbejde i Ella's Kitchen + hvordan hjælper dit job små børn med at lære at elske mad?

Jeg er så stolt af at arbejde for en så etisk og missionerende virksomhed. Alt, hvad vi gør, er til gavn for de ernæringsmæssige behov og det forhold, som små børn har til deres mad.

Jeg er stolt over at vide, at jeg kan bidrage til dette og hjælpe forældre og plejere med at navigere gennem den forhindringsbane, som afvænningsprocessen er ... og videre frem!

mine 3 bedste tips til forældre + plejere af små børn

1

Vær ikke bange for at tilbyde nye og spændende fødevarer – selv om du ikke selv kan lide en fødevare, kan det være, at dit lille barn elsker den. Det behøver ikke at være enormt eventyrligt. Hvis du blander 2 velkendte fødevarer sammen, kan du skabe meget forskellige smagsoplevelser, som vil udfordre små smagsløg.

2

Prøv så vidt muligt at inddrage dit lille barn i forberedelsen/tilberedningen af maden. Det er spændende at få indflydelse, og det er med til at skabe en mere sanselig oplevelse og vække nysgerrighed.

3

Hvis dit barn afviser maden, skal du ikke lade dig afskrække. Konsistens spiller en stor rolle for, om en fødevare bliver accepteret eller afvist. Hvis f.eks. en dampet gulerod bliver afvist, kan du prøve at mose eller bage den for at få en anden spiseoplevelse.

1 / 3
Our Experts Hero

vi arbejder riiigtig tæt sammen med en masse eksperter, så vores lækre madvarer er det bedste for små maver!