Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.
Der opstod en fejl

Persondatapolitik

I det følgende redegøres for hvordan Sowco A/S anvender de personlige oplysninger som du efterlader dig og/eller angiver når du besøger hjemmesiden www.ellaskitchen.dk og anvender de forskellige tjenester.

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger vi indsamler kan omfatte:
Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med følgende formål:

Gennemførelse af ordrer i Ella’s butik (webshop):
Fremsendelse af ordrebeskæftigelse, trackingnummer og faktura
Fremsendelse af varer
Reklamationer
Returnering af varer

Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordrer i Ella’s butik (webshop):
Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling
Returnering af varer
Oplysninger sendes i overensstemmelse med branchestandarder

Nyhedsbreve samt ’bliv venner’:
Fremsendelse af nyhedsbreve
Markedsføring, invitationer mv.
Markedsføring af vores produkter
Særlige tilbud
Levering af ’bliv venner’ pakken

Vi gør opmærksom på, at ovennævnte brug kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig, uden at du afgiver dit samtykke først.
Personoplysningerne registreres hos Sowco A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Eller dine oplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af ovennævnte formål. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og den dataansvarlige for Sowco A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til www.ellaskitchen.dk bliver delt med Ella’s Kitchen Ltd og kan blive videregivet til en tredjemand. Sådanne tredjeparter kan være: forretningspartnere, leverandører og underleverandører. Dette kan blive brugt til at personliggøre det marketingsmateriale du får tilsendt, baseret på de informationer du deler med os eller fuldendelse af din ordre.

Som registreret hos Sowco A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sowco A/S via e-mail info@sowco.dk

Såfremt du kontakter os kan vi beholde en kopi af korrespondances. Vi kan også bede dig om at udfylder et spørgeskema, dette behøver du ikke svare på dette.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik.

Der opstod en fejl