Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Varmende cottage pie

Varmende cottage pie

Varmende cottage pie

Uanset om du har brug for lidt ekstra varme eller ej, så er dette altid et hit. En favorit hos store + små!

Serves
6
Forberede
20 min
Stegetid / kogetid
60 min
Fra 10 måneder
Fri for æg Fri for æg
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for nødder Fri for nødder
Fri for soya Fri for soya

Ingredienser

Metode

  • 600g kartofler, i tern
  • 60ml sødmælk
  • 200g sød kartoffel, i tern
  • 1 gulerod, i tern
  • 1 løg, hakket
  • 500g hakket oksekød
  • ½ tsk kanel
  • 250ml grøntsagsbouillon
  • 2 tomater, hakkede
  • 100g frosne ærter, optøede

Ingredienser

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Kog kartoflerne i 10-15 minutter eller til de er møre. Hæld vandet fra + læg dem tilbage i gryden. Hæld mælk over + mos kartoflerne godt.
  3. Mens kartoflerne koger, kog de søde kartofler + guleroden i 10 minutter. Hæld vandet fra + mos dem groft.
  4. Steg løg, hakket oksekød + kanel i en stor gryde i 5 minutter til alt kødet er brunet. Tilsæt boullion, de mosede søde kartofler + gulerod + tomaterne, lad det koge i 5 minutter. Tilføj ærterne, rør det sammen + læg det i et ovenfast fad. Læg kartoffelmosen ovenpå + bag i ovnen i 30 minutter til det er gyldnent.

Smarte Tips

Et drys revet ost er en super lækkert på toppen!