10 måneder
Tropical Oatmeal
Måltider

Tropisk havregrød

Hurtig + nem grød med et strejf af solskin i form af kokosmælk + velsmagende tropisk mango.

  • Portioner

    4
  • Forberedelsestid

    10
  • Tilberedningstid

    10
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 150g havregryn
    • 600ml kokosmælk, plus ekstra til servering
    • ½ tsk kanel, plus ekstra til drys
    • 1 lille mango, skrællet, uden sten + skåret i tern
    • 1 spsk blandede frø, ristede
    • 1 spsk kokosflagerne, ristede

    metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Put havregryn, kokosmælk + 575ml vand i en kaserolle, rør rund + bring i kog over medium varme. Rør kanelen i, reducer til lav varme, dæk halvt til med et låg + lad det simre i 8-10 minutter under omrøring til det er cremet.
    2. Hvis du serverer til små børn, så skær mangoen, de ristede frø + kokosflagerne i fine tern.
    3. Hæld grøden i skåle + drys med ekstra kanel, mangotern, ristede frø + kokos. Hæld ekstra mælk over grøden til servering.
    Yummy for little ones

    Lækkert til babyer

    Undlad frøene + mos mangoen til små fra 10 måneder. Husk at tjekke temperaturen før servering!

    Recipe tip bright ideas

    Smarte tips

    Brug resterne af grøden til en lækker snack: lad det afkøle og skær så ud i stave + steg dem i smør til de er gyldne + sprøde på ydersiden. Mums!