Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Tropisk havregrød

Tropisk havregrød

Tropisk havregrød

Hurtig + nem grød med et strejf af solskin i form af kokosmælk + velsmagende tropisk mango.

Serves
4
Forberede
10 min
Stegetid / kogetid
10 min
Fra 10 måneder
Fri for soya Fri for soya
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for æg Fri for æg
Fri for mælkeprodukter Fri for mælkeprodukter
Fri for nødder Fri for nødder

Ingredienser

Metode

  • 150g havregryn
  • 600ml kokosmælk, plus ekstra til servering
  • ½ tsk kanel, plus ekstra til drys
  • 1 lille mango, skrællet, uden sten + skåret i tern
  • 1 spsk blandede frø, ristede
  • 1 spsk kokosflagerne, ristede

Ingredienser

Metode

  1. Put havregryn, kokosmælk + 575ml vand i en kaserolle, rør rund + bring i kog over medium varme. Rør kanelen i, reducer til lav varme, dæk halvt til med et låg + lad det simre i 8-10 minutter under omrøring til det er cremet.
  2. Hvis du serverer til små børn, så skær mangoen, de ristede frø + kokosflagerne i fine tern.
  3. Hæld grøden i skåle + drys med ekstra kanel, mangotern, ristede frø + kokos. Hæld ekstra mælk over grøden til servering.

Lækkert til babyer

Undlad frøene + mos mangoen til små fra 10 måneder. Husk at tjekke temperaturen før servering!

Smarte tips

Brug resterne af grøden til en lækker snack: lad det afkøle og skær så ud i stave + steg dem i smør til de er gyldne + sprøde på ydersiden. Mums!