Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Stegt kylling med rød pesto

Stegt kylling med rød pesto

Stegt kylling med rød pesto

Saftigheden af stegt kylling + kraftig pesto prikker små smagsløg. En fantastisk opskrift til små tænder, der lærer at tygge

Serves
18 isterninger
Forberede
15 min
Stegetid / kogetid
40 min
Fra 7 - 9 måneder
Fri for æg Fri for æg
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for soya Fri for soya

Ingredienser

Metode

  • 1 lille kartoffel (ca. 115g), skrællet + skåret i tynde skiver
  • 5 cm stykke porre, kun det hvide, meget tyndt skåret
  • 1 tomat, skåret i skiver
  • ½ tsk tørret oregano
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk rød pesto (se boks nedenfor)
  • 1 x kyllingebryst uden skind (ca. 125g)
  • Babyens sædvanlige mælk (valgfrit)

Ingredienser

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200°C. Læg et stort ark aluminiumsfolie på en bageplade + læg kartoflerne i midten i et jævnt lag. Top med porre + tomat, og drys derefter oregano + olie over. Hæld pestoen over kyllingen, placer derefter oven på tomaten.
  2. Saml kanten af folien + luk for at lave en pakke. Bag i 35–40 minutter, indtil kartoflen er mør + kyllingen er tilberedt helt igennem. Åbn forsigtigt pakken, fjern kyllingen + skær i fire stykker.
  3. Bland det resterende indhold af pakken med kyllingen i en foodprocessor eller med en stavblender, indtil det er finthakket, tilsæt lidt mælk hvis nødvendigt.

Byt med det her

Byt kyllingen ud med laks + lav en lækker fiskeret

Lækkert til babyer

Skær alle ingredienserne fint i stedet for at blende, hvis din lille er 10+ månder