7 måneder
Roast Red Pesto Chicken
Måltider

Stegt kylling med rød pesto

Saftigheden af stegt kylling + kraftig pesto prikker små smagsløg. En fantastisk opskrift til små tænder, der lærer at tygge

  • Portioner

    18
  • Forberedelsestid

    15
  • Tilberedningstid

    40
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Gluten free
    • Dietary icons Egg free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 1 lille kartoffel (ca. 115g), skrællet + skåret i tynde skiver
    • 5 cm stykke porre, kun det hvide, meget tyndt skåret
    • 1 tomat, skåret i skiver
    • ½ tsk tørret oregano
    • 1 tsk olivenolie
    • 1 tsk rød pesto (se boks nedenfor)
    • 1 x kyllingebryst uden skind (ca. 125g)
    • Babyens sædvanlige mælk (valgfrit)

    metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Forvarm ovnen til 200°C. Læg et stort ark aluminiumsfolie på en bageplade + læg kartoflerne i midten i et jævnt lag. Top med porre + tomat, og drys derefter oregano + olie over. Hæld pestoen over kyllingen, placer derefter oven på tomaten.
    2. Saml kanten af folien + luk for at lave en pakke. Bag i 35–40 minutter, indtil kartoflen er mør + kyllingen er tilberedt helt igennem. Åbn forsigtigt pakken, fjern kyllingen + skær i fire stykker.
    3. Bland det resterende indhold af pakken med kyllingen i en foodprocessor eller med en stavblender, indtil det er finthakket, tilsæt lidt mælk hvis nødvendigt.