Hjem > Opskrifter > Sprøde grøntsagsfingre
Sprøde grøntsagsfingre

Sprøde grøntsagsfingre
Sprøde + cremede med en et hint af lille sennep, disse fingre er lavet med masser af grønt!
Makes
10
Forberede
20
min
Stegetid / kogetid
30
min

Ingredienser
Metode
- 325g kartofler, halverede
- 55g savoykål, hakket
- 90g frosne ærter
- 3 forårsløg, finhakkede
- 1 tsk sennepspulver
- 4 spsk hytteost
- 1 æg, pisket let
- 85g friske brødkrummer
- Solsikkeolie, til stegning
Sjov for de små
Det er utroligt sjovt for små hænder, når kroketteblandingen skal mases til forskellige former!
Smarte tips
Når de er 12 måneder kan de små være virkelig gode til at holde mad + bruge deres små tænder til at bide. Nu kan de virkelig nyde at spise selv!