Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Rosenkålspuré

Rosenkålspuré

Rosenkålspuré

En festlig grøntsagssmag til din lilles allerførste jul!

Makes
30
Forberede
0 min
Stegetid / kogetid
0 min
Fra 4 - 6 måneder
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for soya Fri for soya
Fri for nødder Fri for nødder
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for mælkeprodukter Fri for mælkeprodukter
Fri for æg Fri for æg

Ingredienser

Metode

  • 150g rosenkål

Ingredienser

Metode

  1. Klip bundene af kålene + fjern de yderste blade.
  2. Skær kålene i halve eller kvarte + damp over medium varme i ca. 10-12 minutter indtil de er meget møre (det er bedst at dampe, da kogte rosenkål kan smage bittert).
  3. Blend kålene med 4-5 spsk kogt vand i en foodprocessor eller med en stavblender, indtil den er glat.

Byt med det her

For at gøre denne smag lidt mere familiær kan du blende noget af din babys sædvanlige mælk i stedet for vand.

Smarte tips

Hvis din lille laver et sjovt ansigt, så bare rolig. Det er fordi det er heeelt nyt. Husk at det kan tage på til 10 forsøg før de har lært den nye smag at kende og accepteret den.