Hjem > Opskrifter > Ristet Græskargryde
Ristet Græskargryde

Ristet Græskargryde
"En vidunderlig varmende Risted Græskargryde - fuld af smag + pakket med sundt grønt.
Serves
4
Forberede
20
min
Stegetid / kogetid
75
min

Ingredienser
Metode
- 600g græskar eller butternutsquash, skrællet, udkernet + skåret i 1 cm tern
- 2 små rødløg, i tynde skiver
- 2 tsk hakket timian
- 1 spsk olivenolie
- 125g fuldkornsbrød, revet i tykke stykker
- 4 æg
- 1 hvidløgsfed, knust
- 1 spsk fuldkornsennep (valgfrit)
- 250ml sødmælk
- 125g frosne ærter
- 125g cheddarost, revet
Sjov for de små
Gem kernerne! Smid ikke kernerne fra dit græskar eller butternut squash ud. Put dem i en plastikflaske for at lave rangle så de små kan høre de lyde mad kan lave
Byt med det her
Denne ret er super lækker med enhver grøntsag såsom sød kartoffel, madbananer eller pastinak (i stedet for squash eller græskar)
Smarte tips
Kild de små smagsløg + tilføj en liiille smule sennep for lidt ekstra krydderi.