Hjem > Opskrifter > Put-i-ovnen-risotto med pesto
Put-i-ovnen-risotto med pesto

Put-i-ovnen-risotto med pesto
Der er så mange grunde til at elske denne farvestrålende risotto. Bag den i ovnen, så er det slut med at stå ved kogepladen og røre løs + broccolipestoen er en særlig topping, der proppet med vitaminer til hele familien!
Serves
4
Forberede
15
min
Stegetid / kogetid
35
min

Ingredienser
Metode
- 1 spsk olivenolie
- 15g usaltet smør
- 1 stor løg, hakket fint
- 85g hvidkål, hakket fint
- 1 tsk tørret oregano
- 2 store hvidløgsfed, hakket fint
- 280g risottoris
- 400g hakkede tomater
- 700ml grøntsagsbouillon med reduceret salt
- 1 spsk tomatpuré
- Til broccolipestoen
- 40g cashewnødder
- 4 broccolibuketter (ca. 70g)
- 15g grønkål, hårde stilke fjernet
- 1 fed hvidløg, skrællet
- 125ml olivenolie
- 40g pecorino- eller parmesan, revet fint, plus ekstra til servering (valgfrit)
Lækkert til babyer
Fra 10 måneder, byt parmesanen ud med cheddar, da det ikke er pasteuriseret
Smarte Tips
Denne risotto er lækker med kyllingestykker for et mættende måltid