Til hele familien
Risotto with Pesto Weaning Recipe
Måltider

Put-i-ovnen-risotto med pesto

Der er så mange grunde til at elske denne farvestrålende risotto. Bag den i ovnen, så er det slut med at stå ved kogepladen og røre løs + broccolipestoen er en særlig topping, der proppet med vitaminer til hele familien!

  • Portioner

    4
  • Forberedelsestid

    15
  • Tilberedningstid

    35
  •  

  • Frys

    mig!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Gluten free
  • Dietary icons Egg free

ingredienser

Group 6 Created with Sketch.
  • 1 spsk olivenolie
  • 15g usaltet smør
  • 1 stor løg, hakket fint
  • 85g hvidkål, hakket fint
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 store hvidløgsfed, hakket fint
  • 280g risottoris
  • 400g hakkede tomater
  • 700ml grøntsagsbouillon med reduceret salt
  • 1 spsk tomatpuré
  • Til broccolipestoen
  • 40g cashewnødder
  • 4 parsakaalinuppua (noin 70g)
  • 4 broccolibuketter (ca. 70g)
  • 15g grønkål, hårde stilke fjernet
  • 1 fed hvidløg, skrællet
  • 40g pecorino- eller parmesan, revet fint, plus ekstra til servering (valgfrit)

metode

Group 6 Created with Sketch.
  1. Forvarm ovnen til 180°C. Varm olien + smørret over medium varme i en ovnfast gryde. Tilsæt løg + hvidkål + steg i 5 minutter indtil det er blødgjort, omrør ind imellem.
  2. Tilsæt oregano, hvidløg + ris + steg i omkring 2 minutter under omrøring. Hæld tomater + boullion i + rør tomatpuréen i + bring i kog. Rør godt rundt til det er blandet helt, læg låg på + sæt i ovnen i 25 minutter eller til risene er gennemkogte, omrør halvvejs.Tag risottoen ud af ovnen + lad den trække i 5 minutter.
  3. Lav i mens broccolipestoen. Læg cashewnødderne på en stor, tør pande + rist dem over medium - lav varme i 4 minutter til de er gyldne, vend en gang. Put i en foodprocessor + blend indtil de er hakket fint. Tilføj broccoli, grønkål + hvidløg + blend igen til du har en grov pasta (du bliver af + til nødt til at skrabe blandingen ned af siderne, så alt bliver blandet sammen).
  4. Hæld gradvist olien i mens motoren stadig kører, til alt er blendet. Rør til sidst pecorinoen eller parmesanen i. Servér risottoen med en god skefuld pesto + riv lidt ekstra ost over, hvis du synes.
Yummy for little ones

Lækkert til babyer

Fra 10 måneder, byt parmesanen ud med cheddar, da det ikke er pasteuriseret

Recipe tip bright ideas

Smarte Tips

Denne risotto er lækker med kyllingestykker for et mættende måltid