Hjem > Opskrifter > Overraskelse! Minipizzaer med blomkål!
Overraskelse! Minipizzaer med blomkål!

Overraskelse! Minipizzaer med blomkål!
Disse glutenfri minipizzaer er super specielle, fordi vi har brugt blomkål til at lave bunden. Overraskelse!
Serves
4
Forberede
20
min
Stegetid / kogetid
30
min

Ingredienser
Metode
- Olivenolie, til smøring + topping
- 90g glutenfri havregryn
- 1 blomkål, skåret i buketter
- 100g hakkede mandler
- 1 tsk tørret oregano
- 2 æg, let piskede
- Dit foretrukne topping, såsom skiver af peberfrugt + oliven
- 125g mozzarella, drænet, klappet tør + revet i stykker
- Friskkværnet sort peber
- Revet parmesan (valgfrit), basilikumblade + blandet salat til servering
- Til pizzasaucen
- 200g passata
- 1 hvidløgsfed, knust
- ½ lille rød peberfrugt, udkernet + skivet
- 1 spsk tomatpuré
Sjov for de små
Små hænder vil elske at mase blomkålsblandingen + vælge deres eget fyld til deres pizza
Smarte tips
Pizza er fantastisk som fingermad, perfekt til at lære hånd-øje-koordination + samle mad op selv