Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Krydret risbudding med pære

Krydret risbudding med pære

Krydret risbudding med pære

En cremet, varm risengrød, lavet med risottoris + saftig pære!

Makes
16 isterninger
Forberede
5 min
Stegetid / kogetid
35 min
Fra 7 - 9 måneder
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for soya Fri for soya
Fri for nødder Fri for nødder
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for æg Fri for æg

Ingredienser

Metode

  • 200 ml babyens sædvanlige mælk, plus lidt ekstra hvis det behøves
  • 25 g risottoris
  • ½ tsk kanel
  • 1 moden pære, skrællet, udkernet + hakket

Ingredienser

Metode

  1. Hæld mælken i en lille gryde + rør risen i. Varm mælken op til lige under kogepunktet, reducer derefter varmen + dæk med et låg + lad det simre i 5 minutter, rør hyppigt indtil risene blødgøres.
  2. Tilsæt kanel + pære, rør godt + fortsæt kogningen, tildækket, i 15 minutter, omrør ofte for at forhindre at risen klæber til bunden af gryden.
  3. Brug bagsiden af en gaffel til at mose risbuddingen indtil den er næsten glat, tilsæt lidt ekstra mælk hvis nødvendigt. Alternativt, blend i en foodprocessor eller med en stavblender.

Byt med det her

Byt pærer ud med mango, fersken, æble eller banan. Dåse + frossent frugt er også gode muligheder!