Hjem > Opskrifter > Krydre morgenbiksemad
Krydret morgenbiksemad

Krydre morgenbiksemad
Biksemad er en strålende måde at bruge rester af kartofler + grøntsager på. Vi elsker det til morgenmad med et æg ovenpå + med et drys af karrypulver for at få det til at prikke på tungen!
Serves
4
Forberede
10
min
Stegetid / kogetid
20
min

Ingredienser
Metode
- 3 spsk solsikkeolie plus ekstra til tilberedning af æg
- 500g kogte kartofler, i tern
- 1 x løg, i skiver
- 250g kogte rosenkål, halveret eller i kvarte, eller hvidkål, fint strimlet
- 2 fed hvidløg, hakkede
- 140g halloumi, i tern
- 1 tsk med top mildt karrypulver
- 1 tsk spidskommenfrø (valgfrit)
- 4 x æg (valgfrit)
Sjov for de små
Halloumi føles vidunderligt blødt + er en perfekt tekstur for de små at gå på opdagelse i
Lækkert til babyer
Byt spejlæggene ud med røræg, hvis din lille er 10 måneder