10 måneder
Veggie Omelette Fingers
Fingermad

Grøntsagsomelet-fingre


Sæt fut i familiens små smagsløg med en lækker opskrift på grøntsagsomelet. Perfekt til en hurtig og let frokost, eller en snack på udflugten!

  • Portioner

    4
  • Forberedelsestid

    2
  • Tilberedningstid

    12
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free

    ingredienser

    Group 6 Created with Sketch.
    • 100 g kogte kartofler
    • 70 g squash
    • 1 tomat
    • 40 g løg
    • 50 g fetaost
    • 1 spsk. friskhakket basilikum eller 1 tsk. tørret basilikum
    • 4 æg

    metode

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Skær grøntsagerne i små firkanter.
    2. og kartoffel, squash, tomat og løg med lidt olivenolie over medium varme, indtil det er mørt.
    3. Pisk æg i en separat skål, feta smuldres i og basilikum tilsættes.
    4. Beklæd et ovnfast fad med bagepapir.
    5. Spred de kogte grøntsager jævnt over bunden og hæld ægge-oste blandingen ovenpå.
    6. Bages i forvarmet ovn på 180 °C i 12-14 minutter.
    7. Når det er afkølet, blandes det hele med en gaffel for at tilpasse det til dit barns alder.
    Swap this for that

    Byt med det her

    Du kan bytte feta ud med cheddarost og skifte alle grøntsagerne for at introducere nye og spændende smage!