Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Grøntsagsomelet-fingre

Grøntsagsomelet-fingre

Grøntsagsomelet-fingre

Sæt fut i familiens små smagsløg med en lækker opskrift på grøntsagsomelet. Perfekt til en hurtig og let frokost, eller en snack på udflugten!

Serves
4
Forberede
2 min
Stegetid / kogetid
12 min
Fra 10 måneder
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for soya Fri for soya
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for nødder Fri for nødder

Ingredienser

Metode

  • 100 g kogte kartofler
  • 70 g squash
  • 1 tomat
  • 40 g løg
  • 50 g fetaost
  • 1 spsk. friskhakket basilikum eller 1 tsk. tørret basilikum
  • 4 æg

Ingredienser

Metode

  1. Skær grøntsagerne i små firkanter.
  2. Kog kartoffel, squash, tomat og løg med lidt olivenolie over medium varme, indtil det er mørt.
  3. Pisk æg i en separat skål, feta smuldres i og basilikum tilsættes.
  4. Beklæd et ovnfast fad med bagepapir.
  5. Spred de kogte grøntsager jævnt over bunden og hæld ægge-oste blandingen ovenpå.
  6. Bages i forvarmet ovn på 180 °C i 12-14 minutter.
  7. Når det er afkølet, blandes det hele med en gaffel for at tilpasse det til dit barns alder.

Byt med det her

Du kan bytte feta ud med cheddarost og skifte alle grøntsagerne for at introducere nye og spændende smage!