Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > Butternut squash, majs + ærtepuré

Butternut squash, majs + ærtepuré

Butternut squash, majs + ærtepuré

Tlbyd grøntsager i alle regnbuens farver tidligt - det hjælper de små med at blive gode små spisere + udvikle et sundt forhold til mad!

Makes
21 isterninger
Forberede
10 min
Stegetid / kogetid
15 min
Fra 4 - 6 måneder
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for soya Fri for soya
Fri for nødder Fri for nødder
Fri for gluten Fri for gluten
Fri for mælkeprodukter Fri for mælkeprodukter
Fri for æg Fri for æg

Ingredienser

Metode

  • ½ butternut squash (ca. 400g), skrællet, udkernet + skåret i tern
  • 60g frosne ærter
  • 100g dåsemajs, uden salt + sukker, drænet

Ingredienser

Metode

  1. Damp eller kog butternut squashen i en gryde over medium varme i 10 minutter indtil det er tilberedt næsten hele vejen igennem.
  2. Tilføj ærter + majs + kog i yderligere 5 minutter indtil alt er mørt. Blend med 5 spiseskefulde kogt vand i en foodprocesser eller med en stavblender, indtil puréen er glat.

Byt med det her

Hvis du har travlt kan du bytte butternut squash ud med gulerødder, der er hurtigere at hakke!

Smarte tips

Tilføj lidt babyris for at gøre teksturen lidt tykkere + kornet til de mere selvsikre spisere