Vi bruger cookies (ikke dem som smager godt!) for at gøre vores hjemmeside nem + sjov at bruge. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra at du er glad for at modtage vores cookies.

Hjem > Opskrifter > æggede påskekyllinger

æggede påskekyllinger

æggede påskekyllinger

Små påskekyllinger af æg med en creeemet mayonnaise i midten. En sjov aktivitet til små hænder!

Makes
4
Forberede
15 min
Stegetid / kogetid
15 min
Fra 12 måneder
Fri for soya Fri for soya
Fri for gluten Fri for gluten
Vegetarisk Vegetarisk
Fri for mælkeprodukter Fri for mælkeprodukter
Fri for nødder Fri for nødder

Ingredienser

Metode

  • 4 æg
  • 1 gul peber
  • 1 tsk mayonnaise
  • Sorte oliven til øjnene

Ingredienser

Metode

  1. Kog æggene i vand i 8 minutter.
  2. Mens æggene koger - skær fødder + et næb af gul peber + små øjne af oliven.
  3. Kom æggene direkte i koldt vand, når de er kogt færdigt.
  4. Skær den øverste tredjedel fra + tag forsigtigt blommen ud.
  5. Mix blommerne med mayonnaise - rul blommen til små kugler.
  6. Brug en skarp kniv + skær små trekanter af hviden, så det ligner en ødelagt æggeskal. Saml kyllingerne ved at putte æggeblandingen i ""skallen"" af æggehviden."

Sjov for de små

Lidt større små kan hjælpe med at sætte næbbet, øjnene + fødderne på deres kyllinger. Glædelig påske!

Lækkert til babyer

Hvis din lille er ung, så fjern næb + fødder + skær ægget i kvarter før det skal spises